De voorbereiding

Samen stippelen we de route uit

devoorbereiding

hrnext level is ontdekkingsreiziger en gids tegelijk. Samen bekijken we op welke HR-terreinen voordeel te behalen valt. Misschien op het gebied van loonkostenvoordeel, human being management of sociaal verzekeringsgebied? Voor ons is geen berg te hoog. Samen stippelen we de ideale route uit.

De mogelijkheden in kaart

HR is een vak dat volop in beweging is. Wat vandaag gemeengoed is, kan morgen al achterhaald zijn. Houdt u alle ontwikkelingen constant bij? Wij wel! En daardoor zien we vaak al oplossingen voor problemen waar u nog geen weet van heeft. hrnext level helpt u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden. 

Uitstippelen van de route

HR NEXT LEVEL stippelt de beste route uit. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op

Loonkostenvoordeel en premiekortingen

Er zijn meer dan 20 regelingen waarvan u gebruik zou kunnen maken om loonkosten terug te vorderen. Met behulp van loonkostenvoordelen krijgt u snel in beeld of er nog onbenutte premiekortingen of te veel afgedragen premies terug te vorderen zijn. Met behulp van een volledig geautomatiseerde softwaretool geven we u een snel en zeer volledig overzicht, zelfs als het gaat om (ex-)medewerkers in het buitenland. Zo komt u volledig in control aan de voorkant van het instroomproces. 

Hoe ver
durft u te gaan?

De eerste stap is uitzoeken of u van bepaalde loonkostenvoordelen gebruik kunt maken. Vervolgens zorgen we ervoor dat u premiekortingen uit het verleden kunt terugvorderen. Hoe we vervolgens verder gaan? Dat ontdekken we samen door uw organisatie tegen het licht te houden en onze ideeën te bespreken. Voordat we op pad gaan, stippelen we de route uit en stellen we het doel vast. Waarbij u bepaalt hoe ver of hoe hoog we gaan! 

Vestiging Gelderland

hrnext level
Kastanjelaan 8
6883 HX velp

Vestiging Brabant

hrnext level
Verlengde Velmolen 32
5406 NT Uden