Het pad omhoog

Samen werken en verbinden

het padomhoog

Het specialistennetwerk van hr•next level brengt uw organisatie én uw medewerkers een stap verder. Door op een andere manier samen te werken en nieuwe verbindingen te leggen. Soms betekent dat een stap terug of het nemen van een omweg om zo te komen tot het niveau waarop u het beste presteert. 

Kleine parels, groot voordeel

Een goede werkgever maakt werk van HRM: van salarisadministratie tot en met een gecertificeerde arbodienst. De rol van hrnext level is een andere. Wij bieden geen breed pakket aan HR-diensten, maar bieden slimme oplossingen voor niche-vraagstukken. De kleine pareltjes, die groot voordeel kunnen opleveren en die specialistische kennis en ervaring vereisen.

Nieuwe verbindingen

hr•next level legt nieuwe verbindingen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op

Samen naar de top

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde partners op tal van gebieden. Ons netwerk bestaat uit ervaren en kennisintensieve bedrijven die samen met u kijken naar waar het slimmer, beter en goedkoper kan. Wij leggen de verbinding met de juiste netwerkpartner en nemen u zo mee op weg naar nieuwe vergezichten. Er is geen vraagstuk waarvoor wij niet de juiste oplossingen kunnen vinden. Zo gaan we samen het pad omhoog, wie weet zelfs naar de top in uw branche. 

Vestiging Gelderland

hrnext level
Kastanjelaan 8
6883 HX velp

Vestiging Brabant

hrnext level
Verlengde Velmolen 32
5406 NT Uden