Wij brengen mensen en organisaties in beweging

Over ons

Over de oprichters

Art Alders en Paul van den Pol zijn de oprichters van HR5 BV en hrnext level BV. Samen ondernemen zij vanaf 2008 en brengen zij die droom tot leven. Uit vriendschap geboren en gebleven, uit passie vanuit de sport en complementair aan elkaar, ieder vanuit hun eigen natuurlijke kracht. 

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Een prachtig speelveld, waarop hrnext level graag het voortouw neemt. Wij zien volop kansen en mogelijkheden om organisaties nog wendbaarder, winstgevender en vitaler te maken. Samen met onze opdrachtgevers en ons netwerk verleggen we grenzen.

Innovatiecentrum

hrnext level is een eigentijdse Human Being netwerkorganisatie. Wij willen het beste uit mensen en organisaties halen en daarvoor ontwikkelen we innovatieve concepten op tal van HR-gebieden. We zijn dus geen allround HR-dienstverlener, maar een innovatiecentrum dat niche-oplossingen bedenkt die direct resultaat opleveren. 

Specialistennetwerk

hrnext level werkt nauw samen met een netwerk van vooruitstrevende dienstverleners. Van specialisten op het gebied van loonkostenvoordeel tot data-bedrijven. En van bezwaar -en beroepsexperts tot team- en organisatiecoaches. Het doel is altijd maatwerk. Waar kan het beter, slimmer, goedkoper of flexibeler? Hebben we dat helder, dan leggen wij de juiste zekeringspunten en verbindingen.

De volgende stap

Zie hrnext level als een hypermodern laboratorium waarin een schat aan kennis, ervaring en innovatiedrang is samengebracht. Daarmee kunt u volop voordeel halen. Financieel en organisatorisch, maar vooral op het gebied van uw belangrijks werkkapitaal: uw medewerkers. Door uw mensen volop in hun kracht te zetten, verlegt u grenzen en zet u een volgende stap.

Van pijn naar fijn

hrnext level is de ideeënmachine van HR-dienstverlener HR5. Daar waar HR5 het complete HR-traject verzorgt, mikt hrnext level op specifieke deelgebieden en daarbij passende oplossingen. Ons specialistennetwerk doorloopt samen met u de ‘circle of change’ van pijn naar fijn. En als het fijn wordt, komen onze toegevoegde waarde en uw voordeel het beste tot zijn recht.

next-step
Vestiging Gelderland

hrnext level
Kastanjelaan 8
6883 HX velp

Vestiging Brabant

hrnext level
Verlengde Velmolen 32
5406 NT Uden